Nora hneď dvakrát: Do Bez servítky sa vracia Nora Kabrheľová aj bývalá úspešná účinkujúca!

Nie je tomu tak dávno, čo ste mohli Noru Kabrheľovú vidieť v Bez servítky. Po menej než roku je späť a v Bez servítky sa stretne aj s Norou Barányiovou!

Noru Kabrheľovú, v minulosti Mojsejovú, si diváci TV JOJ môžu pamätať z viacerých relácií. Jednou z nich bola nekompromisná reality šou Šéfka, kde rozhodovala o kariére zúčastnených a finálnom grante pre výhercu. Niekoľkokrát sa objavila v módnej šou Nákupné maniačky či v relácii o varení Kapor na torte. Za obdobie, počas ktorého zmizla z televíznych obrazoviek, sa rozviedla so spevákom Braňom Mojsejom. Dnes žije so svojím psíkom, milovanou sučkou Šárikou.

 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

To nebude jediný návrat do Bez servítky. Vracia sa aj Nora Barányiová, ktorá si vyslúžila vďaka svojej prefíkanosti prezývku "Líška". V relácii zažiarila so svojím vyskladaným menu. Priamočiara Nora povie všetko, čo si myslí - problém nemá pochváliť, ale ani poriadne skritizovať. O to ťažšie bude vychádza s jej menovkyňou, ktorá na tom nie je inak a svoju úprimnosť rozdáva všade navôkol. Ako si tieto dve dámy sadnú? 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!