Kandráčovci pokrstili nový album: Aha, ktoré známe tváre si užili ich nadupaný koncert

Obľúbená kapela Kandráčovci v sobotu odohrala v našom hlavnom meste veľkolepý koncert, ktorý bol spojený s krstom nového albumu s názvom Kandráčomor. Ten nahrali spolu so skupinou Čechomor, ktorá v bratislavskom klube nemohla chýbať!

Kandracomor krst Zdroj: TV JOJ

​Fanúšikovia dobrej hudby si v sobotu naozaj prišli na svoje. V jednom z bratislavských podnikov mohli zažiť takmer tri hodiny skvelej muziky, o ktorú sa postarali kapely Kandráčovci a Čechomor. Veľkolepý koncert bol spojený s krstom ich spoločného CD a LP Kandráčomor. Albumy uviedli do života herci Nela Pocisková a Braňo Deák. "Veľmi dobre nám to zafungovalo na nakrúcaní Silvestra Všetko čo mám rád 2022/23, kde boli našimi hosťami. Bola to veľká energia, živel, preto sme ich oslovili. Sme vďační, že prijali túto úlohu a tento koncert spestrili a oživili," teší sa primáš Kandráčovcov.

Nela Pociskova a Brano Deak Zdroj: TV JOJ

​Jedinečný dvojkoncert spojený s krstom si prišli užiť aj viaceré známe tváre. V spievajúcom a tancujúcom dave sa zabávali moderátori Ján Mečiar, Thomas Puskailer, Adam Zavřel, Jana Krescanko Dibáková, šéf spravodajskej televízie JOJ 24 Dárius Haraksin i Garden Majster z Novej záhrady František Laššák. Ak ste tento koncert zmeškali, nezúfajte. Turné Kandráčomor odštartuje 16.6 vo Východnej a počas leta odohrajú koncerty 14.7 v Nových Zámkoch, 15.7 v Detve, 20.7 v Starom Tekove a 11.8 na Šírave.

Kandracomor krst Zdroj: TV JOJ