Marta Jandová priznala recept na lásku: Vďaka TOMUTO im to s manželom roky klape!

Marta Jandová je deväť rokov vydatá, ale s manželom Miroslavom Vernerem tvorí pár už 12 rokov. Aký je ich recept na šťastné manželstvo?

Obaja sú veľmi pracovne vyťažení, ale na seba si vždy čas nájdu. "Všetko ide, keď sa chce. Keď manželovi odpadne pacientka, čo sa málokedy stáva, a ja nemám prácu, tak spolu ideme na obed. Je to taká naša romantika a utužovanie vzťahu. Veľmi radi v nedeľu chodíme na brunch alebo len tak si posedieť ako rodina," povedala českému Blesku Marta Jandová, ktorej manžel je vedúcim lekárom gynekológie na súkromnej klinike. "Naša dcéra je v puberte a príde jej smiešne, že sa s manželom doma bozkávame. Keď si dáme pusu, tak len pretočí oči a prednesie, či na to už nie sme starí," smeje sa dcéra frontmana kapely Olympic Petra Jandu.

Speváčka je okrem moderovania v rádiu každý víkend na koncerte so svojou kapelou Die Happy a navyše ju čakajú cesty na Slovensko. "Budem opäť porotkyňou ďalšieho ročníka Talentu. Naozaj ma to strašne baví, je to už zabehnuté, navyše spoznám veľa talentovaných ľudí, naozaj fajn práca," pochvaľuje si prácu Marta!