Využite poslednú šancu prihlásiť sa do Talentu: Ukážte, čo vo vás je formou online kastingu!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent opäť prichádza a vy máte poslednú šancu podeliť sa so svetom, čo vo vás je. Ak máte nadanie, ktoré chcete všetkým ukázať, neváhajte, zmeňte svoj život a prihláste sa na online kasting z pohodlia vášho domova. Využite šancu zabojovať o výhru 40 000 eur!

Šou Česko Slovensko má talent je už stabilnou súčasťou vysielania JOJky a teší sa veľkej obľube. Každý rok je dôkazom toho, že sme ešte stále nevideli všetko a že sa vedia na kastingoch predviesť stále neuveriteľné a jedinečné čísla. Niektoré vystúpenia sú dojímavé, iné vám vezmú dych, no zábava je vždy zaručená. Lov na tie najlepšie talenty je v plnom prúde a vy máte poslednú možnosť prihlásiť sa do obľúbenej šou Česko Slovensko má talent z pohodlia vášho domova, formou ONLINE KASTINGU. Ten je už niekoľko týždňov spustený a online platforma vám ponúka skutočne jedinečnú príležitosť ukázať, čo vo vás je.

Zmeňte svoj život aj vy a zabojujte o výhru 40 000 eur. Ide o naozaj poslednú šancu zapojiť sa a prihlásiť sa do jedenástej série Talentu. Určite využite šancu, pretože účasťou získate nielen nové zážitky či skúsenosti, ale váš život môže nabrať úplne iný smer. Stačí, ak sa registrujete na stránke Česko Slovensko má talent. My sa vám následne ozveme a pozveme vás na kasting, ktorý sa uskutoční cez jednu z online platforiem!

Prihláste sa do šou Česko Slovensko má talent ešte dnes!


Čo hovorí na svoju účasť v Talente minuloročná víťazka, speváčka Nikola Kusendová?