Adriana Sklenaříková sa po päťdesiatke cíti znovu ako tínedžerka: Aha, čo jej k tomu doviedlo!

Keď Adriana Sklenaříková počas Vianoc oznámila, že sa so svojím manželom, marocko-francúzskym milionárom Aramom Ohanianom po ôsmich rokoch manželstva rozchádza, mnohí boli v šoku. Až teraz sa rozhovorila o tom, čo ju k tomuto zásadnému kroku viedlo!

Ani roztomilá dcérka Nina nedokázala udržať manželstvo svojich rodičov pohromade. Ako Adriana Sklenaříková, tak Aram Ohanian si už žijú svoje vlastné životy. Rodáčka z Brezna už v minulom roku začala znova lietať z Monaka, kde so svojim bohatým partnerom bývala, do Paríža, kde sa venovala svojej kariére. Natáčala seriál, upísala sa dvom reklamám a fotila kampane. V rozhovore pre francúzsky časopis Gala prezradila, že cíti, že sa pred ňou opäť otvára široká škála možností!

Hoci so svojim manželom bola po dlhú dobu šťastná, ľudia sa menia. A dianie okolo nich tiež. "Môžu sa objaviť iné túžby. A pokiaľ to nejde dobre, prečo by sme sa mali obetovať? Nikdy nie je príjemné povedať zbohom, ale vzťah, ktorý končí, nemusí byť nutne negatívny," uviedla Adriana. Aj po rozvode si je s Aramom stále veľmi blízka. "Je to odlúčenie sŕdc, ale nie života. Držíme spolu pri všetkom, čo sa týka našej dcéry. Rozhodne si chceme spoločný vzťah s ňou zachovať," dušovala sa v rozhovore dlhonohá modelka. 

Sama si prechádza obdobím plným zmien. "Nepovedala by som, že sa cítim ako tínedžerka, ktorá objavuje svet, ale je tam kúsok tohto stavu," šokovala svojim tvrdením blondínka, ktorá sa pýši zápisom do Guinessovej knihy rekordov vďaka svojej dĺžke nôh. Ostatne je pravdou, že aj po päťdesiatke vyzerá stále skvele, svet modelingu pred ňou rozhodne svoje brány ešte nezatvára a muži o ňu majú stále záujem. Tak by bola škoda to nevyužiť!