Diana Mórová musela ísť pod nôž: Bolestivé zranenie priamo na divadelných doskách!

Diana Mórová bude už o pár dní hlavnou hviezdou seriálovej novinky Tomáš a Diana. A hoci teraz srší dobrou náladou a tvár jej zdobí úsmev, pred časom to bolo úplne inak. Po bolestivom úraze totiž musela ísť pod nôž!

Diana Mórová má za sebou naozaj náročné obdobie. V januári mala totiž na javisku bolestivé zranenie, v dôsledku ktorého musela ísť na operáciu. Herečke, ktorá bude už o pár dní hviezdiť v seriálovej novinke Tomáš a Diana, sa roztrhla šľacha na ruke. "Som po operácii, zošívali mi šľachu. Roztrhol sa mi väz v januári. Chodím aj na rehabilitácie s rukou, s nohou a aj s chrbticou," povedala v reportáži Eriky Barkolovej pre Top Star.

​Hoci jej zranenie spôsobovalo obrovské bolesti, spočiatku ho nebrala príliš vážne. Situáciu sa snažila riešiť analgetikami, no po čase sa ukázalo, že úraz bol vážnejší, než sa zdalo. A tak musela ísť pod nôž. "Mala som to natrhnuté už v iných dobách, ale ono sa to už roztrhlo. Tak som zvrieskla, to je pravda. Ale dala som si tabletku od bolesti, že to prejde. Až MR-ko ukázalo, že: Dianka, toto je väz na operáciu. Že to sa nezrastie len tak. Mala som to bolestivé. Ako, keď máte vodu v kolene, tak som mala v ramene. To je bolesť," zaspomínala si Diana. Počas rekonvalescencie sa však vyskytol aj ďalší problém. "Máš ako keby ochrnutú pravú stranu, tak nevieš o tom, ale zaťažuješ ľavú stranu. Lebo to vyvažuješ. Odnieslo si to moje koleno, ale už je dobre," uzavrela s úsmevom.


Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana už v stredu 24. mája o 20:35 na JOJke!