Lásky v Istanbule s hviezdnym obsadením: Aha, aké slová venovala Liv Bielovič hereckej kolegyni!

Nový seriál z prostredia krásneho Turecka sa nakrúca v plnom prúde a prinesie nie len zaujímavý dej, ale aj hviezdne obsadenie. V seriáli sa dokonca stretnú herečky, ktoré si mali v súkromí rozhodne čo povedať!

Liv Bielovič stvárni v novom seriáli jednu z hlavných postáv a na nakrúcaní v Turecku tak strávila naozaj veľa dní. Z toho, čo zdieľa na svojom Instagrame je jasné, že si prácu na novom projekte naozaj užíva. Najnovšie sa podelila o milé vyznanie, ktoré venovala svojej hereckej kolegyni z Česka, Veronike Žilkovej. Tá bude taktiež súčasťou nového romantického seriálu. „Vždy som ju obdivovala. Neuveriteľne silná žena. Inšpiratívna a vzácna. Ďakujem, že s ňou môžem byť, hrať a tráviť čas. Teším sa, že je v tomto projekte. Je to krásna duša,” napísala takéto krásne venovanie herečka Liv Bielovič práve Veronike Žilkovej. Navyše, na fotke z nakrúcania im to obom veľmi pristane. Zdá sa tak, že sa na pľaci stretla výborná partia. Máte sa tak vo finále rozhodne na čo tešiť!

Exotické miesto, hviezdne obsadenie a veľa romantiky. Aj takýto bude pripravovaný seriál Lásky v Istanbule, ktorého nakrúcanie je v plnom prúde. Čo vás v romantickej novinke čaká? Ako už naznačuje samotný názov seriálu, jeho nakrúcanie prebieha v nádhernom prostredí tureckého Istanbulu. Nakrúcanie v zahraničí tak dodáva seriálovej novinke úplne nový rozmer. Tešiť sa môžete na krásne exotické prostredie, luxusné kostýmy, ale aj hviezdne obsadenie. V seriálovej novinke si zahrajú zvučné mená, ako Marián Mitaš, Liv Bielovič, Jana Labajová, Daniel Žulčák, Maroš Kramár, Gregor Hološka či Juraj Bača a ďalší. Lásky v Istanbule bude desať dielnou sériou a sľubuje príbehy plné lásky, ale aj humoru a tiež situácie, ktoré zažívajú ľudia žijúci v cudzine, ďaleko od svojich domovov. Pozrite si prvé zábery z nakrúcania v galérii.