Marián Mitaš v novom seriáli JOJky ako dokonalý gentleman: Aha, kde sa na neho môžete tešiť!

Exotické miesto, hviezdne obsadenie a veľa romantiky. Aj takýto bude pripravovaný seriál, v ktorom uvidíte v hlavnej úlohe aj obľúbeného Mariána Mitaša. Stane sa z neho dokonalý gentleman!

Marián Mitaš patrí medzi stálice televízie JOJ a je divákmi naozaj veľmi obľúbený. Ako seriálový doktor Adam Ondruš z Nemocnice si získal množstvo ľudí a keď mal v seriáli čo i len krátku pauzu, každý si želal jeho návrat. Zahviezdil aj v seriáli Kriminálka kraj, ktorý sa čoskoro vráti na obrazovky v nových epizódach. Teraz však čaká Mariána Mitaša naozaj exkluzívna úloha a my ho tak na obrazovkách JOJky uvidíme ako dokonalého gentlemana. Musíme uznať, že mu to v obleku naozaj pristane! Marián Mitaš bude totiž súčasťou nového romantického seriálu, Lásky v Istanbule. Uvidíme ho tak v novej úlohe, v akej sme ho doteraz rozhodne nevideli!

Ako už naznačuje samotný názov seriálu, jeho nakrúcanie prebieha v nádhernom prostredí tureckého Istanbulu. Nakrúcanie v zahraničí tak dodáva seriálovej novinke úplne nový rozmer. Tešiť sa môžete na krásne exotické prostredie, luxusné kostýmy, ale aj hviezdne obsadenie. V seriálovej novinke si zahrajú aj ďalšie zvučné mená, ako Liv Bielovič, Jana Labajová, Daniel Žulčák, Maroš Kramár, Gregor Hološka, Juraj Bača, Veronika Žilková, Simona Kollárová a ďalší. Lásky v Istanbule bude desať dielnou sériou a sľubuje príbehy plné lásky, ale aj humoru a tiež situácie, ktoré zažívajú ľudia žijúci v cudzine, ďaleko od svojich domovov. Pozrite si prvé zábery z nakrúcania v galérii.