Z nahoty spravila biznis: Simona Krainová opäť provokuje, za tie peniaze jej to vraj stojí!

O poriadny rozruch sa postarala Simona Krainová, keď začala pred pár dňami predávať svoje nahé fotky prostredníctvom platformy pre dospelých!

Na známej platforme pre dospelých sa neraz objavia aj snímky známych osobností. Výnimkou už nie je ani topmodelka Simona Krainová. Na jej adresu sa za to zniesla vlna kritiky. "Jeden večer doma sa to zrodilo ako spontánny nápad. Tomu, čo sa za noc odohralo, som sa nestačila čudovať..." zverila sa českému Blesku modelka. Simona podľa svojich slov hľadala platformu, kam by mohla slobodne dávať svoje snímky od skvelých fotografov bez toho, aby ju za to niekto pranieroval! 

"Chcem sa baviť a za tie peniaze, čo z toho mám, mi tá kritika stojí. Chcem viac zábavy, viac peňazí, chcem všetkého viac!" Vyhlásila Krainová so smiechom. Hoci sa hovorí, že o peniaze ide až na prvom mieste, hlavným dôvodom, prečo do toho išla, vraj bola cenzúra na ostatných sociálnych sieťach. "Nechcem dávať na umelecké akty nejaké hviezdičky a kaziť z nich dojem. Napríklad Instagram mi neustále hrozí zrušením účtu za nahotu. Tak toto je riešenie," povedala Simona. "Chcela som fakt len vyskúšať, aký to má potenciál pre človeka, ktorý tam vyložene nedáva porno obsah, ani to do budúcnosti neplánujem," vysvetlila Krainová! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)