Celeste Buckingham zmenená na nepoznanie: Čo je za tým, že speváčka tak žiari?

Celeste Buckingham si z obľúbenej Madeiry, kde trávi väčšinu svojho času, odbehla na Slovensko a už na prvý pohľad je vidieť, že žiari. Čo je za tým? Speváčka prezradila viac v rozhovore!

Zdravý životný štýl, zmena prostredia aj zmena myslenia. To je len časť toho, čo pomohlo speváčke Celeste Buckingham cítiť sa lepšie vo svojom tele. „Konečne zabral môj taký zdravý režim, ktorý som si nastavila pred dvomi rokmi na Madeire, kde som odišla. To telo potrebovalo nejaký čas vyhojiť sa. Ja som bola fakt vyhoretá, mala som nejaký hormonálny disbalans, takže si myslím, že postupne to telo to nejako celé spracovalo a zároveň cvičím a jem zdravo,” vysvetlila Celeste v rozhovore pre Top Star. No a my musíme uznať, že speváčka vyzerá naozaj skvele.

Zdá sa, že sa tak cíti aj ona samotná aj keď otvorene priznáva, že negatívne narážky na jej vzhľad či postavu už absolútne nerieši. „Ja som prestala rozprávať o tej svojej váhe, pretože som pochopila, že to nie je podstatná vec a zároveň si myslím, že čím viac pozornosti tomu dávame, tým viac v tej spoločnosti podporujeme to, že cudzí ľudia majú právo sa vyjadrovať k telu a fyzickej osobe niekoho iného a ja si myslím, že to nie je v poriadku,” dodala Celeste pre Top Star. Viac o tom, čo všetko vo svojom živote ešte zmenila, sa dozviete v rozhovore, vo videu hore.