Celeste Buckingham je späť a má plno noviniek: Aha, hviezda Nemocnice v jej novom klipe!

Fantastická speváčka Celeste Buckingham sa na istý čas odmlčala a dokonca žila v zahraničí, kde čerpala energiu a získavala inšpiráciu do novej tvorby. Oplatilo sa! Speváčka je späť aj so skvelými novinkami.

„Chystám už ďalší singel a klip, ktorý vyjde teraz niekedy v júni, z môjho očakávaného albumu. No a album má už oficiálny dátum, kedy vychádza. Bude to koncom septembra a začiatkom októbra, takže veľa toho je,“ prezradila speváčka v rozhovore pre Top Star. V čase, kedy sme Celeste vyspovedali, bol nový klip naozaj ešte pred svojou premiérou. Teraz je už však vonku a vy si môžete vychutnať fantastickú novinku. Skladba svetového formátu sa speváčke naozaj vydarila a vo videoklipe dokonca účinkuje aj hviezda nášho najúspešnejšieho seriálu Nemocnica. Vychutnajte si novú skladbu a videoklip, v ktorom si zahral aj Richard Autner vo videu nižšie v článku!


Speváčka aktuálne veľa koncertuje a vidieť ju môžete hneď vo viacerých mestách. „Tento mesiac hrávam práve s Matejom Vávrom, lebo hrávame veľa takých polo-akustických a akustických vecí, no ale samozrejme, mám aj dve alebo tri koncerty s King Shaolin, takže stará banda je opäť pokope,“ dodala pre Top Star. Zdá sa teda, že je Celeste späť, a to v plnej sile a že sa môžeme tešiť na množstvo jej skvelých skladieb či koncertov.

Pozrite si najnovší videoklip Celeste Buckingham, v ktorom to na tanečnom parkete odpálil aj Richard Autner:

;