Angelina Jolie prekvapila novým účesom po dvadsiatich rokoch: Trúfli by ste si na takúto zmenu?

Tak toto je teda poriadna zmena! Prvýkrát, po viac ako dvadsiatich rokoch, je z herečky Angeliny Jolie blondína! S novým odtieňom sa ukázala v New Yorku, keď navštívila svoj novootvorený obchod s oblečením.

Herečka naposledy nosila takéto vlasy v deväťdesiatych rokoch. Od tej doby síce odtieň niekoľkokrát zmenila, vždy ale bola bruneta. Keď mala mať v niektorej úlohe jej postava svetlé vlasy, vzala si jednoducho parochňu. Teraz ale prišla veľká zmena.

Angelina Jolie Zdroj: Profimedia

Keď si Angelina v stredu vyšla do svojho novootvoreného obchodu s oblečením v New Yorku, fotografi ju zachytili s kompletne blonďavou hrivou. Pre mnohých síce môže byť herečkina premena značný šok – zvlášť keď je brunetou už vyše dvadsať rokov – v skutočnosti to bola ale zmena pozvoľná. Angelina totiž veľmi dobre vie, že by jej žiadny kaderník neporadil z tmavých vlasov ísť rovno do blond. V takom prípade by si herečka len zničila porast hlavy a výsledok by aj tak veľmi pekný nebol. Niekoľko mesiacov preto svoje vlasy postupne zosvetľovala metódou balayage, pri ktorej korienky zostávajú najtmavšie a končeky vlasov naopak najsvetlejšie. Po dlhšom procese sa teraz konečne hnedej farby zbavila úplne. Čo poviete? Pristane jej to?