Drsný rozvod Brada Pitta a Angeliny Jolie nemá konca: TAKTO reaguje na obvinenia herec!

Keď sa Angelina Jolie v roku 2016 rozišla po dvojročnom manželstve s Bradom Pittom, vzalo ho to tak, že prepadol alkoholu. Teraz mu herečka zlomila srdce druhýkrát, a to obvineniami z domáceho násilia.

Stalo sa tak počas súdu, ktorý rozhoduje o starostlivosti o ich šesť spoločných detí. Pitt by si prial striedavú starostlivosť, Angelina chce deti hlavne pre seba. Možno aj preto odzneli na súde silné slová ... "Zlomilo mu srdce, že sa rozhodla ísť takou cestou," vyhlásil pre magazín Page Six zdroj z hercovho okolia s tým, že Pitt sa cíti byť viac a viac od detí odstrihnutý.

Šokovaného herca všetko mrzí a problémy netajil. "Prijal zodpovednosť za to, čo urobil, prestal piť. Z jeho strany na súde nikdy neprišiel žiadny útok voči Angeline," dodáva zdroj. Jasno by v kauze mohlo byť už budúci mesiac, kedy má súd vyniesť rozsudok.

Takto vyzerala na oko šťastná rodinka v roku 2007.

Zdroj: SITA/AP Photo

Jolie v rozhovore pre Haarper Bazaar na sklonku minulého roka prehovorila o domácom násilí, hoci nebolo úplne jasné, či čerpala z osobných skúseností. Požiadaním svojich detí na podanie osobného svedectva proti otcovi špekulácie potvrdila.