Emily Blunt si vzala svojho stalkera: Neuveríte, čo urobil John Krasinski skôr, než sa spoznali!

Nájsť vo svete šoubiznisu partnera, ktorý pri vás bude stáť v dobrom a zlom a podporovať vás v kariére je skutočné umenie. Napriek tomu, že sú herci John Krasinski a Emily Blunt kolegami, ich láskou sa môžeme inšpirovať!

Tohtoročný galavečer odovzdávania prestížneho Oscara na červenom koberci ukázal krásny vzťah Emily Blunt a Johna Krasinskeho. Prvá nominácia krásnej herečky znamenala pre celú rodinu veľkú udalosť. Ako vzorný manžel ju po celý čas sprevádzal jej milovaný John, ktorý je zároveň jej hereckým kolegom. Spoločne čoskoro oslávia už 14. rok manželstva!

Príbeh ich lásky vidieť na každej udalosti a nie je to len o verejných prejavoch lásky. Nie je tajomstvom, že John bol fanúšikom Emily ešte skôr, než sa stretli naživo. Dá sa povedať, že si svoju budúcu manželku vysníval. V roku 2006 John Krasinski videl film Diabol nosí pradu, kde hviezdila práve Emily Blunt. Po rokoch priznal manželke, že to sledoval opakovane  - viac ako sedemdesiatpäť krát - len kvôli nej. Uviedol herec pre magazín Glamour šokojúci fakt. Emily sa takpovediac vydala za svojho stalkera, no určite to neľutuje a manželstvo s tmavovlasým hercom by za nič nevymenila. Dnes vychovávajú spoločne dve deti! 

Sledujte Tiché miesto 2 s Emily Blunt dnes o 23:00 na JOJke!

Tagy: Emily Blunt