Lenka Tejbusová a Ema Ferusová

Lenka Tejbusová nepociťuje stres ani nervozitu: Očakávam KO do desiatich sekúnd!

Spor zo sociálnych sietí si vyriešia medzi lanami. Dve ženy známe z internetového prostredia vystúpia zo svojej komfortnej zóny a pred očami tisícok fanúšikov vkročia do boxerského ringu. Lenka Tejbusová a Ema Ferusová si sily zmerajú na aprílovom turnaji Fight Night Challenge 6 v hlavnom meste republiky.

Pre obe protagonistky pôjde o premiérovú skúsenosť s bojovými športmi. Prvá menovaná sa pripravuje pod vedením známeho slovenského boxera Erika Tlkanca. „Trénujem trikrát do týždňa. V januári som musela riešiť vážnejšie veci, čiže prípravu som trochu flákala. Ale určite chcem pridať,“ úprimne priznala Lenka Tejbusová. 

So svojou konkurentkou si prostredníctvom sociálnych sietí vymieňala ostré názory. Vypätá atmosféra síce trochu upadla, medzi vyzývateľkami ale stále cítiť mierne napätie. „Ani vlastne neviem, ako to celé začalo. Na Instagrame som si z nej robila srandu, no nešlo o nič nenávistné. Vytočila ma, keď sa vyjadrovala, že som nula a nikto. Reagovala som preto videami, na ktorých som už bola trochu agresívnejšia,“ zamyslela sa nad dôvodom celého konfliktu. 

Zdroj: Organizátori FNC/Peter Sulic

Vkročiť do ringu pred zaplnenými tribúnami je niečo, čo si vyžaduje značnú dávku odvahy a guráže. Mladú influencerku ale tlak neskľučuje.„Nepociťujem stres alebo nervozitu. Verím si. Hoci posledné dva roky nie som športovo aktívna, celý život som hrala volejbal a trénovala dvojfázovo. Nie som žiadne drevo. Som veľmi súťaživá a idem vyhrať,“ sebavedomo konštatuje Lenka Tejbusová. 

Na súperku Emu Ferusovú, známu skôr pod prezývkou Pimpinočka, si verí. „Očakávam KO do desiatich sekúnd. Mám veľmi dobré háky,“ predostiera odvážnu predikciu s úsmevom na tvári. 

Turnaj Fight Night Challenge sa uskutoční už 20.4.2024 v Bratislavskej Tipos Aréne. Predstavia sa mnohé zvučné mená z celebritného sveta aj profi bojovníci - chýbať nebude Rytmus ako announcer a už tradične nadupaný sprievodný program.

Uchmatni si preto lístok TU alebo pozeraj z pohodlia domova na JOJ play.