Ema Ferusová a Lenka Tejbusová

Pimpinočka výrazne zmenila životný štýl: O šiestej som chodievala domov, teraz každé ráno behám!

Aprílový turnaj Fight Night Challenge 6 ponúkne historicky druhý ženský duel pod hlavičkou tejto organizácie. Po speváčkach Aless a Dominike Mirgovej si medzi lanami vyriešia účty ďalšie dve zástupkyne nežného pohlavia. Proti sebe sa postavia Lenka Tejbusová a Ema Ferusová známa skôr pod prezývkou Pimpinočka. Atraktivitu pridáva tomuto súboju stávka, ktorú protagonistky uzatvorili pred očami tisícok fanúšikov.

Známe influencerky museli po vzore viacerých svojich predchodcov vyjsť zo svojej komfortnej zóny a začať na sebe tvrdo pracovať. „Trénujem trikrát do týždňa. Nemyslím si, že to je málo. Dva a pol roka som chodila na box. Ja som taký psychopat, ani by som prípravu nepotrebovala. Keď mi prepne, potom už…,“s dávkou sebavedomia prehlásila Ema Ferusová. 

Na opačnej strane ringu stojacu Lenku Tejbusovú kedysi brala ako svoju podporovateľku. „Bola moja fanúšička. Keby to tak nebolo, ani neviem, že existuje. Donútila ma prejsť z môjho párty života na ten normálny, za čo klobúk dole. Asi to je koniec koncov lepšie,“ zamyslela sa tvorkyňa obsahu na sociálnych sieťach, ktorú sleduje na Instagrame viac ako 70-tisíc používateľov. 

Zdroj: Organizátori FNC/Peter Sulic

S nadchádzajúcou konkurentkou uzavrela na predchádzajúcom turnaji Fight Night Challenge poriadne pikantnú stávku. Pokiaľ prehrá, bude sa musieť verejne ospravedlniť Borisovi Kollárovi za údajné klamstvá.„Nikdy nič nehrám na kameru. Nech by sa stalo čokoľvek, do zápasu idem s tým, s čím ma vyzvala. Verím, že dostane aspoň za tie dezinformácie, ktoré šírila,“ hovorí Pimpinočka, ktorej rivalka v prípade triumfu zaplatí nájom a zoženie rodinné starožitné brnenie v hodnote niekoľkých desiatok tisíc euro. 

„Berieme za to zodpovednosť. Nechceme ponížiť ani seba, ani organizáciu. Ideme tam ukázať, čo v nás je a jedna padne. Uvidíme, v ktorom kole,“vyťahuje všeobecnú predikciu Ema Ferusová. Podľa vlastných slov si verí, že vyzývateľku dokáže knokautovať hneď v prvom kole. „Každý, kto ma videl, mi povedal, že techniku mám výbornú. Potrebujem zlepšiť len kondíciu, to je u mňa problém. Vždy o šiestej ráno chodievam behávať. Inokedy som v takýto čas iba chodievala domov,“zakončil odhalením výraznej zmeny životného štýlu. 

Turnaj Fight Night Challenge sa uskutoční už 20.4.2024 v Bratislavskej Tipos Aréne. Predstavia sa mnohé zvučné mená z celebritného sveta aj profi bojovníci - chýbať nebude Rytmus ako announcer a už tradične nadupaný sprievodný program.

Uchmatni si preto lístok TU alebo pozeraj z pohodlia domova na JOJ play.