Koniec rozprávkového vzťahu? Jennifer Lopez a Ben Affleck sú údajne na pokraji rozvodu!

Hollywoodsky pár Jennifer Lopez a Ben Affleck si údajne prechádza náročným obdobím, pričom špekulácie o ich možnom rozchode stále silnejú. Romantický príbeh ich lásky, ktorý začal pred pár rokmi, sa tak zdá byť ohrozený.

Podľa najnovších informácií sa obaja snažia zo svojho manželstva získať niečo iné. Zdroj pre Us Weekly uviedol, že problémy začali, keď Jennifer začala intenzívnejšie pracovať na svojich projektoch a pripravovala sa na svoje svetové turné „This is Me… Now: A Love Story“, ktoré začne v Orlande na Floride. Na druhej strane, Ben Affleck údajne už nejaký čas býva v inom dome, blízko bývalej manželky Jennifer Garner. 

Absencia spoločných fotografií z posledných mesiacov tiež prispieva k špekuláciám. Jennifer sa na slávnostnom Met Gala minulý týždeň objavila sama. TMZ uviedlo, že Ben nemohol prísť kvôli práci na filme The Accountant 2, hoci deň predtým bol videný na roaste bývalého hráča amerického futbalu Toma Bradyho v Los Angeles.

Zdroj: cnn

Medzitým údajne Jennifer hľadá nové investičné nehnuteľnosti v Los Angeles, čo vyvoláva špekulácie, že by mohla hľadať nový domov pre seba, ak sa ich vzťah naozaj rozpadne. Táto situácia vyvoláva veľa otázok o budúcnosti ich vzťahu. Bude tak rozhodne zaujímavé sledovať, ako sa situácia vyvinie.