Povedali by ste na ňu TOTO? Jennifer Lopez šokuje svojimi hviezdnymi maniermi!

Jennifer Lopez patrí medzi hviezdy, ktoré sa tešia dobrej povesti. Austrálska speváčka Dannii Minogue však prezradila, že je jej kolegyňa v skutočnosti pekne rozmaznaná!

Sestra Kylie Minogue vo svojom podcaste prezradila, aké nezmyselné hviezdne maniere vie mať speváčka a herečka v jednej osobe. Obe umelkyne mali koncom deväťdesiatych rokov vystupovať v televíznej show Top of the Pops. Podľa Danni ale Jennifer odmietla vystúpiť, pokiaľ jej šatňa nebude kompletne predekorovaná do bielej. Inak vraj nevlezie na pódium. "Môžem sa za to skutočne zaručiť. Bola som v Top of the Pops a bolo mi povedané, že Jennifer Lopez je na ceste, ale odmietla vystúpiť, pokiaľ nebude jej šatník predokorovaný," prezradila. "Povedali mi, že všetko musí byť biele, vrátane pohovky. Spýtala som sa, či sa môžem pozrieť dovnútra, pretože tam v tej chvíli nebola. Prešla som každý detail," popísala Dannii so smiechom! 

Speváčka vraj bola zmätená, prečo jej kolegyňa trvala práve na bielej. Vystupujúci totiž obvykle nosia make-up po celom tele. "Jediné, čo mi bežalo hlavou, bolo: Baba je od hlavy po päty namazaná make-upom. Ako chce sedieť na bielom gauči?" krútila hlavou Dannii. Jennifer Lopez sa k historke zatiaľ nevyjadrila!