Denisa Nesvačilová priznala zdravotné problémy po ťažkom rozchode: TOTO trápi mnohých!

Už je to viac ako rok, čo sa musela Denisa Nesvačilová vyrovnať s rozchodom s režisérom Petrom Kolečkom. Ryšavá herečka sa musela popasovať nielen so smútkom, ale aj s návratom atopického ekzému!

S atopickým ekzémom síce bojuje od detstva a dlhé roky od neho mala pokoj. Ale divoký rozchod so známym režisérom a následný stres jej ho vrátil v plnej sile. "Bolo to šialené, mala som to všade. Svrbenie prešlo v takú bolesť, že som prestávala chodiť. Našťastie mi pomohla pani doktorka, ktorá je majiteľkou kliniky zaoberajúcej sa čínskou medicínou. A tiež pokoj, konečne som z toho vonku," zverila sa českému Blesku herečka.

"Kozmetiku si musím naozaj vyberať, a dokonca ju striedať. Moja pokožka si nesmie zvyknúť. Na našom trhu nie je veľa z čoho vyberať, pretože dekoratívnej kozmetiky pre nás, čo máme nejaké problémy s pleťou, naozaj veľa nie je," dodala Nesvačilová. Aj keď je pracovne v jednom kole, nájde si čas aj na súkromie a všetko nasvedčuje tomu, že sa v jej blízkosti objavila nová známosť. "Nebudem to komentovať, ale nie je to nikto z brandže, to už mi stačilo," smiala sa ryšavka a dodala, že keď príde čas, rada sa pochváli. Herečku budete čoskoro môcť sledovať aj na obrazovkách TV JOJ v pripravovanom seriáli!

Zdroj: Profimedia