Macklemore predvedie na Lovestreame šou: Jeho najväčšie hity možno milujete aj vy!

Tohtoročný Lovestream láka na veľké hudobné mená. Nebudú chýbať ani legendy súčasnej hudby. Jedným z nich je Macklemore!

Ben Haggerty, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Macklemore, predstaví divákom TV JOJ svoju jedinečnú šou už v auguste na festivale Lovestream. ​Napriek tomu, že Macklemore nepochádza z hudobníckej rodiny, k hudbe mal vždy blízko. Texty písal už ako štrnásťročný. Hudbu začal tvoriť v roku 2000. V roku 2012 s producentom Ryanom Lewisom vydali album The Heist, ktorého súčasťou je aj megahit Thrift Shop. Videoklip s hitom videli na Youtube skoro dve miliardy ľudí. Kapela dosiahla prvé miesto v americkom rebríčku Hot One Hundred. Druhý singel - Can't Hold Us - dosiahol taktiež prvé miesto v tomto rebríčku. Klip videla vyše miliarda ľudí.

Zdroj: TV JOJ

V roku 2014 získal Macklemore tri hudobné ceny Grammy - najlepší raper, najlepší nový umelec a najlepší rapový album. Macklemore sa rád hrá so slovami, prelína žánre a pri žiadnom jeho vystúpení nechýba poriadna energia. Nenechajte si jeho šou ujsť na tohtoročnom Lovestream festivale, kde vystúpi už v sobotu 17. augusta 2024.

 

predaji na oficiálnej stránke festivalu nájdete trojdňové aj jednodňové lístky, taktiež možnosti parkovania či campingu.