Po rokoch sa na Slovensko vracia 50 Cent: Festival Lovestream uprednostnil pred Las Vegas!

Tohtoročný Lovestream láka na veľké hudobné mená. Nebudú chýbať ani legendy súčasnej hudby. Jedným z nich je 50 Cent!

V piatok, 16. augusta, uvidíte na pódiu legendárneho rapera 50 Centa, ktorého určite netreba špeciálne predstavovať. 50 Cent, rodným menom Curtis James Jackson III, je oceňovaný americký raper. Držiteľ ceny Grammy je považovaný za jedného z najtalentovanejších a najplodnejších hudobných umelcov svojej doby. "Z človeka, ktorý bol na okraji spoločnosti sa nakoniec vypracoval na veľkého podnikateľa a zároveň aj úspešného hudobníka," prezradil Rado Mešš, hudobný dramaturg festivalu. V pozadí 50 Centa vystupuje silný príbeh. V roku 2000 bol postrelený pred domom svojich starých rodičov, kedy ho zasiahlo celkovo 9 guliek. 

 "Podľa informácií, ktoré máme, uprednostnil vystúpenie na Slovensku pred Las Vegas," prezradila Erika Barkolová v Ranných novinách. Jeho veľkolepá šou si bude vyžadovať prerábku stageu. Kulisy sa budú z USA na Slovensko plaviť približne tri týždne. Pre tohto interpreta to na Slovensku nebude premiéra. Objaví sa však u nás až po približne 15 rokoch. Keďže pôjde o koncert tesne pred jeho 50-tkou, je sa na čo tešiť.

Pre mnohých fanúšikov to môže byť jedna z posledných šancí vidieť ho na veľkom pódiu. "Bude mať tesne pred 50-tkou, on sám to označuje, že je to posledné kolo turné, ktoré robí," prezradil dramaturg pre TV JOJ. Nenechajte si ujsť príležitosť vidieť ho na Lovestream festivale 2024 spolu s ďalšími veľkými hudobnými menami.predaji na oficiálnej stránke festivalu nájdete trojdňové ceny lístkov aj jednodňové.

Zdroj: TV JOJ