Na JOJku mieri veľkolepá šou, aká tu ešte nebola: O čom bude Zlatá maska?

Na obrazovky našej televízie prichádza nová šou Zlatá maska. Celebrity spievajú zahalené od hlavy až po päty v prepracovaných maskách i výpravných kostýmoch a úlohou detektívov je zistiť ich identitu.

O čom bude nová šou?

Zlatá maska je jedinečná spevácka súťaž, v ktorej účinkujúci spievajú zahalení v prepracovaných maskách a výpravných kostýmoch, aby tak zakryli najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – ich vlastnú identitu. Každý súťažiaci je celebritou, osobnosťou z televíznej obrazovky alebo zo športového či spoločenského života. Pod maskou môže byť športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom ste ani len netušili, že vie výborne spievať. Každé vystúpenie je doprevádzané skvelou tanečnou skupinou na svetové hity v novom prevedení. Kto sa skrýva v kostýme, hádajú slovenské a české hviezdy, ktoré v šou označujeme detektívi. Identita spievajúcich celebrít zostáva utajená pred ostatnými súťažiacimi, hviezdnymi detektívmi a divákmi v štúdiu aj pri obrazovkách po celý čas šou, až kým nezložia masky pri ich odhalení.

V relácii je 12 súťažiacich a každý sa ukrýva pod inou maskou. V prvej epizóde zaspieva 6 masiek a v druhej epizóde ďalších 6 celebrít. Hlasujú len detektívi a diváci v štúdiu za obľúbené vystúpenie a masku daného večera. Kostým, ktorý sa ocitne na konci tohto hlasovacieho rebríčka, si musí dať z hlavy dole masku a zo šou vypadáva

Celou šou vás bude sprevádzať:

Martin Pyco Rausch

Pyco-Zlatá maska Zdroj: instagram Pyco

Martin je ostrieľaný a mimoriadne obľúbený moderátor, ktorý veľmi dobre pozná talentové súťaže a ich princíp. Bol niekoľko rokov a sezón súčasťou moderátorskej dvojice česko-slovenskej verzie svetovo najznámejšej talentovej šou Česko Slovensko Má Talent. Po viac ako roku televíznych prázdnin sa Pyco vracia späť na televízne obrazovky ako moderátor novej šou Zlatá maska. 

Tešiť sa môžete na skvelých detektívov:

Michal Hudák

Michal Hudák Zdroj: JOJ

Michal Hudák je jednou z najobľúbenejších tvárí slovenského šoubiznisu. Diváci ho už viackrát ocenili ako najlepšieho zabávača a tiež ho honorovali titulom Absolútny OTO v televíznej ankete Osobnosť televíznej obrazovky. Michal kedysi účinkoval v mimoriadne úspešnom slovenskom sitkome Profesionáli a už niekoľko rokov je členom tímu najsledovanejšej zábavnej relácie na Slovensku – Inkognito. Navyše si už v minulosti vyskúšal tiež miesto porotcu hosťovaním v šou Česko Slovensko Má Talent. S toľkými skúsenosťami, oceneniamia a hlavne s diváckou priazňou je Michal jasnou voľbou do tímu detektívov v novej šou Zlatá maska.

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová Zdroj: JOJ

Hviezda česko-slovenského herectva a divadelníctva má na konte nespočetné množstvo divácky obľúbených filmových postáv, bola členkou nezabudnuteľného tímu Televizní variété a najnovšie zahviezdila ako hosťujúca porotkyňa v šou Česko Slovensko Má Talent. Práve toto účinkovanie Jiřiny Bohdalovej prijali diváci s nadšením, a tak sa môžu tešiť na jej účasť aj v novej šou Zlatá maska.

Jakub Prachař

Libor Bouček Zdroj: JOJ

Obľúbený český herec, hudobník, moderátor a v neposlednom rade porotca najsledovanejšej talentovej šou na našom trhu - Česko Slovensko Má Talent.  Jakub je ako ostrieľaný porotca a člen panelu úspešnej šou televízie Prima (Máme rádi Česko) tou správnou voľbou aj do úlohy detektíva v šou Zlatá maska na obrazovkách televízie JOJ.

Libor Bouček

Libor Bouček Zdroj: JOJ

Libor Bouček je vynikajúci moderátor, ktorého poznáme nielen z rádia, ale aj z televíznej obrazovky. V roku 2019 našich divákov sprevádzal finálovým večerom Miss Slovensko 2019. Svojimi dlhoročnými skúsenosťami, charizmou a vynikajúcim moderátorským talentom si zaslúžil miesto detektíva v novej šou Zlatá maska.

Celeste Buckingham

Zdroj: TV JOJ

Celeste Buckingham je vynikajúca speváčka, ktorej sa darí nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. V roku 2012 vydala svoj debutový album Don't Look Back a bola nominovaná na MTV Europe Music Awards v kategórii Best Czech and Slovak Act. Svojimi skúsenosťami, sexepílom a vynikajúcim hudobným sluchom si zaslúži miesto detektíva v novej šou Zlatá maska.

Kedy štartujeme novú šou?

Novú šou Zlatá maska môžete sledovať už 6. septembra 2020 na JOJke!