Krokouš odhalil svoju identitu! Neuveríte, kto sa skrýval pod maskou!

A je to tu. Večer plný zábavy, tanca a známych hitov je za nami a prvá celebrita sa odhalila. Kto spieval v šou Zlatá maska prezlečený za Krokouša?

Dnešný večer sa niesol v duchu zábavy, spevu a tanca. V jedinečnej šou Zlatá maska ukázalo svoj hudobný talent prvých šesť masiek. Medzi nimi nechýbal ani Krokouš, ktorý spieval hit Stop The Rock od známej kapely Apollo 440. V dueli s Chobotničkou sa však ocitol po hlasovaní detektívov a divákov v ohrození, vďaka čomu sa na konci šou postavil na pódium spolu s ďalšími dvoma maskami. V poslednom hlasovaní boli všetci zvedaví, kto je Krokouš v skutočnosti. Celebrite teda neostalo iné, len odhaliť svoju prísne utajovanú identitu. V maske Krokouša spieval český šéfkuchár, gastronóm a moderátor Zdeněk Pohlreich. Bol to aj váš tip? 

Zdroj: TV JOJ

Zdroj: TV JOJ

Už túto nedeľu sa na pódiu predstaví zvyšných šesť masiek. Už teraz sa môžete tešiť na vystúpenie Zmrzliny, Pandy, Králika, Robota, Leva a Bubáka. Opäť nebudú chýbať ani vtipní a rozhľadení detektívi, ktorí sa budú snažiť odhaliť identitu masiek. Hádať, kto sa skrýva v kostýmoch bude Celeste Buckingham, Michal Hudák, Jakub Prachař a Libor Bouček. O zábavu tak bude určite postarané. Nezabudnite preto sledovať Zlatú masku aj v nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!

Pozrite si ešte raz jeho vystúpenie: 

Ďalší skvelý večer plný zábavy, hudby, tanca a spevu si nenechajte ujsť už v nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!