Hana Gregorová hrala okrem Hranice aj v iných seriáloch: Pamätáte si, kde zažiarila?

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Jednu z hlavných postáv v úspešnom seriáli Hranica stvárňuje aj herečka Hana Gregorová. Pred kamerami stvárňuje Zorku Stračinovú, hlavu pašeráckeho gangu z obce Krivé, ktorú si diváci nesmierne obľúbili. Energická dôchodkyňa, ktorá klame telom a preto by na ňu nikto nikdy nepovedal, že vedie organizovanú skupinu, však rozhodne nie je na JOJke jej prvou úlohou. Práve naopak. Má za sebou už niekoľko veľmi podarených rolí. „Ja si na svoje začiatky v JOJke spomínam veľmi dobre, pretože som bola oslovená tvorcami seriálu Panelák. Bola som úplne nadšená, pretože to po pracovnej stránke bol pre mňa taký návrat na Slovensko. Síce sme vtedy s Radkom rozbiehali divadlo a bol z toho trošku nešťastný, pretože sa bál, ako budem vedieť skombinovať vedenie divadla s nakrúcaním. Povedala som mu, že všetko zvládnem. A aj som zvládla,“ povedala Gregorová pre joj.sk.

Čo pre Hanu Gregorovú znamenalo stretnutie s hereckými kolegami z Paneláku? Pozrite si VIDEO:

Okrem Jarmily Švehlovej v Paneláku hrala aj výraznú postavu v kultovom seriáli Odsúdené. Väzenkyňu Nevadu v jej podaní si pamätá azda každý fanúšik tohto projektu. Na nakrúcanie v prostredí ženskej basy nikdy nezabudne. „Dej sa odohrával na 50 metroch štvorcových a potom v jednotlivých celách. To prostredie nebolo veľmi príjemné. Najmä tá predstava, aké je to v realite...je to hrozné. Nechcela by som sa tam reálne dostať. Ale ľudia, ktorí ten seriál konzultovali s reálnymi dozorcami a s väzenskou službou, nám vtedy vraveli, že to, čo my hráme, je strašne málo oproti realite. Ale bol to pekný seriál,“ dodala herečka, ktorá si taktiež zahrala aj v seriáli Mafstory. 

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!

Ako si  Hana Gregorová spomína na nakrúcanie seriálu Odsúdené? Pozrite si rozhovor vo videu HORE!