Lucia Barmošová odhalila dlhoročné tajomstvo: TOTO je čaro moderátorských stolíkov!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Moderátorka Lucia Barmošová pracuje v televízii JOJ už neuveriteľných sedemnásť rokov, pričom drvivú väčšinu tohto času je súčasťou hlavnej spravodajskej relácie. Vždy je nesmierne profesionálna, jej prejav je prirodzený a nenútený, nuž a nemenej pôsobivý je aj jej výzor. Usmievavá blondínka však bola kedysi pred kamerami tiež začiatočníčkou a na svoje prvé kroky v JOJke si dnes spomína s nostalgickým úsmevom. „Bolo to pre mňa nezvyčajné a nové, pretože človek je na obraze. Okrem auditívneho prejavu je tam aj vizuál. Bolo milé sledovať, ako sa o nás starajú, ako ma líčia, čo som predtým nikdy nezažila,“ zaspomínala si na prvé dni v úlohe televíznej moderátorky.

Málokto vie, že Lucia nastúpila do JOJky ako ostrieľaná rozhlasová moderátorka. Prechod od mikrofónu pred kameru však pre ňu nebol náročný z hľadiska práce. Skôr ju potrápili záležitosti, ktoré vyplývali z toho, že ju už nie je len počuť, ale už aj vidieť. „Najťažšie bolo naučiť sa správne sedieť, uvedomovať si, že tí ľudia sú niekde za tou kamerou a sledujú. Skôr teda tá kontrola tela. Vždy pred tým vnímali ľudia iba môj hlas a zrazu tam bol aj vizuál. Bolo to v tomto zvláštne,“ vysvetlila.

​Moderátorka pred sedemnástimi rokmi začínala v rannom spravodajstve a na tieto časy má veľmi pekné spomienky. A to aj napriek tomu, že musela vstávať veľmi skoro. „Boli sme perfektná partia na tých ranných novinách. Ja si pamätám, že o štvrtej ráno po mňa chodilo auto, aby sme všetko postíhali. Raz som až spadla zo schodov, tak som sa ponáhľala, lebo som nestíhala. Tak s odretými kolenami som vysielala,“ prezradila so smiechom niekoľkoročné tajomstvo. V takýchto chvíľach sú moderátori určite vďační za „zázračné“ stolíky, pod ktorými sa schovajú modriny, odreniny i pohodlná obuv. Čo poviete?