Aké sú vzťahy medzi tvárami z Inkognita mimo kamier? Maroš Kramár to povedal na rovinu!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Obľúbená relácia Inkognito je súčasťou našej vysielacej štruktúry naozaj dlhé roky. Najprv to bolo to pôvodné, ktoré sme vysielali od roku 2003 do konca roka 2007 a po niekoľko ročnej pauze sa v roku 2015 opäť vrátilo na televízne obrazovky. Hádači v paneli sa síce pomenili, no sú dve osobnosti, ktoré boli tvárami tohto projektu aj kedysi, aj teraz. Jednou je herečka Zdena Studenková a druhou je herec Maroš Kramár. Na príchod do moderného Inkognita podľa vlastných slov nikdy nezabudne. „Odrazu ma zavolali, či sa nechcem vrátiť. Ja vždy hovorím, že nemalo by sa vracať do tej istej rieky, ale chlapci sú takí dobrí a vtipní, že som sa do toho zapojil. Ale je to už iné Inkognito. To prvé bolo také pomalšie, plávali sme v inom prúde. Dnes je to aj tými klipmi aj všetkým rýchlejšie. Aj tá doba je strašne rýchla a chlapci sú už v tomto vychovaní. Takže, oni idú strašne rýchlo. A ja sa tam tak veziem s nimi,“ vysvetlil Kramár.

​Vzťahy medzi hádačmi navzájom i s moderátorom Vlado Voštinárom sú perfektné a to aj mimo kamier. Ak by to tak nebolo, Inkognito by totiž nikdy nebolo možné natočiť v takej podobe, v akej sa vysiela.Je dôležité, ak si všetci vedia aj sami zo seba urobiť srandu, a že nie sú urážliví. My si koľkokrát urobíme jeden z druhého srandu a v novinách to pitvajú a píšu o tom, že ten urazil toho. Keby sme sa urážali, tak to nemôžeme robiť,“ zhodnotil Maroš pre joj.sk.

Sldujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!