Tváre televízie JOJ kedysi a dnes: Fíha, pozrite, ako sa v priebehu rokov zmenili!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme si pre vás okrem jinglov so staničnou grafikou pripravili aj výnimočné upútavky. Hlavnými hrdinami sú tváre, ktoré z televíznych obrazoviek poznáte takmer od nášho začiatku. Pozrite, sa sa v priebehu rokov menili!

Televízia JOJ začala písať svoj príbeh 2. marca 2002, keď spustila svoje vysielanie na celom Slovensku. A hoci sa zdá, akoby to bolo len prednedávnom, tento rok S VAMI oslávime naše 20. výročie. Pri tejto príležitosti sme pre vás natočili výpravné jingle so staničnou grafikou i slávnostné upútavky, ktoré mapujú, ako sa vyvíjalo a menilo šesť tvárí televízie JOJ. Pozrite si ich všetky ešte raz a pokope!

Lenka Čviriková Hriadelová: Na začiatky pred televíznymi kamerami sa jednoducho zabudnúť nedá. Nechce sa mi veriť, že to spolu ťaháme už dvadsať rokov. Ale si v tom najlepšom veku a ja ti z celého srdca želám len to najlepšie.

​Vlado Voštinár: Najdlhší žúr v mojom živote trvá už dvadsať rokov a je plný výnimočných kreatívnych ľudí, pre ktorých je televízia nielen prácou, ale aj úžasným koníčkom. No a samozrejme, bez vás, bez našich fantastických divákov, by tento žúr nemal absolútne žiadny zmysel. Ďakujeme vám za priazeň.

​Diana Mórová: Pôvodný slovenský denný seriál Panelák. To bola skúsenosť, akú v tom čase dostalo len zopár herečiek. A potom prišla na rad ďalšia výzva. Stať sa členkou poroty najsledovanejšej talentovej šou. Vyrástli sme odvtedy, milá JOJka, a ja ti ďakujem, že vďaka tebe sa dnes cítim na dvadsať.

Peter Batthyány: Profesionáli – v tomto slove i po toľkých rokoch je povedané všetko. Boli sme profíci a prinášali sme vám humor, aký ste mali radi. A práve preto, milá JOJka, ja ti ďakujem za ten pocit žiadanosti a zábavy.

Lucia Barmošová: Mať prácu, ktorá ma baví a prinášať vám všetkým tie najdôležitejšie informácie z domova i zo sveta. Je jasné, že v tejto kombinácii človek úplne stratí pojem o čase. Už je to dvadsať rokov? Neverím! Tak ideme ďalej!

Jaro Slávik: Byť súčasťou veľkolepej a zmysluplnej televíznej šou, za to patrí moje poďakovanie našej oslávenkyni – televízii JOJ. A verte mi, teraz, keď dostala do viditeľne zmysluplného veku, bude to ešte zaujímavejšie!