Jaro Slávik si porotcovaním v Talente splnil svoj sen: Jeho slová vás chytia za srdce!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Šou Česko Slovensko má talent sa tento rok prehupne do svojho jubilejného 10. ročníka. Stane sa tak počas roka, keď svoje jubileum oslavuje aj JOJka, a to 20. výročie. Neodmysliteľnou súčasťou poroty je od začiatkov šou aj Jaro Slávik a ako sám priznal, má pocit, akoby sa Talent na slovenskom trhu spúšťal len nedávno. „Veď to je akoby to bolo včera...Pamätám si na ten moment, keď mi Jeffo dal prvýkrát ponuku byť v porote Česko Slovensko má talent. Bol to pre mňa šok a keď som sa z toho šoku spamätal, zrazu sme točili 9. sériu. Ja som pocitovo stále v Jeffovej obývačke, kde mi hovorí, že má pre mňa ponuku. Strašne to ubehlo,“ zhodnotil Slávik. Jedným dychom povedal, že nad ponukou byť porotcom v Talente vôbec neváhal. „Možno, keby som mal vtedy robiť manažment Madonne alebo by som mal ísť robiť koncertného tour manažéra pre Rolling Stones, možno chvíľku váham, ale pochybujem. Je to veľká pocta,“ vysvetlil.

Môcť byť súčasťou takého kolosu, akým je šou Česko Slovensko má talent, je pre Jara doslova splneným snom. O to viac, že v ňom spolupracuje so slovenskou a českou špičkou zábavného priemyslu. „Pracoval som s najlepšími ľuďmi zo zábavného priemyslu. Lucie Bílá, Jan Kraus, Leoš Mareš, Martin Dejdar, Kubo Prachař, Pyco, Jeffo Minařík, štáb okolo Jeffa, televízia JOJ, televízi Prima, Didi Mórová, Marta Jandová…to sú ľudia, ku ktorým sa bežne nedostaneš ako fanúšik. Ja som nekonečný fanúšik všetkých týchto ľudí. A pre mňa to bolo také, že sa nachádzam uprostred rozprávky, ktorú som chcel, aby mi mama čítala a ja som sa v nej ocitol. Zrazu tam hrám jednu z hlavných postáv,“ dodal s úsmevom.