Šoko otvorene o svojich začiatkoch v Inkognite: Stres, tréma a potom veľké prekvapenie!

JOJka oslávila 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti tohto krásneho výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Tréma vie byť mocným čarodejom, čo pozná azda každý z nás. Bojujú s ňou však aj známe osobnosti, ktoré poznáme z televíznych obrazoviek či zo stránok časopisov. Výnimkou nie je ani zabávač a moderátor Juraj Šoko Tabaček. V čase, keď začínal v Inkognite, totiž pociťoval veľkú nervozitu. A to aj napriek tomu, že už v tom čase mal za sebou množstvo skúseností. „Prišiel som tam v mojom ponímaní ako taký zasran. Skrátka človek, čo tam v zásade nemá čo robiť a vošiel ako do Olympu. Do siene, kde tí bohovia sedeli. Nebolo mi všetko jedno. Ale bol som veľmi milo prekvapený. Chalani, Vlado, Mišo, Čeky, Marcel, ma prijali a bolo vidieť, že sú ochotní pomôcť. Že to nebolo také, že: Ahoj mladý, poď sa ukázať. Ale: Hej, nazdar, poď, ideme si to užiť. Naozaj od začiatku som sa tam cítil príjemne a postupne som sa osmeľoval. Vždy mi nenápadne kamarátsky dali spätnú väzbu, či je to dobré alebo nie,“ povedal pre joj.sk.

Keďže sú všetci, ako sa hovorí, na rovnakej vlnovej dĺžke, stala sa z nich vynikajúca partia. To, že si rozumejú aj mimo kamier, sa prenáša potom aj na televízne obrazovky. Výsledkom je, že sú maximálne zohratí. Niet divu. „Generálku“ majú pred nakrúcaním ešte v šatni. „Všetci máme radi humor a zábavu, takže, keď sa stretneme po nejakom čase, tak to tam lieta v tej šatni. Jeden vtip za druhým, je tam sranda a to je presne tá atmosféra, ktorú, dúfam, sa nám darí preniesť aj do štúdia a potom na obrazovky,“ doplnil s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!