Marcel Forgáč vychválil svojich kolegov z Inkognita: Pozrite, ČO o nich povedal!

JOJka oslávi 2. marca svoje 20. narodeniny a pri príležitosti blížiaceho sa výročia sme vyspovedali tváre známe z našej televízie. Ako si spomínajú na svoje začiatky? Na čo nikdy nezabudnú? To všetko a omnoho viac sme pre vás zistili!

Moderátor Marcel Forgáč začínal v televízii JOJ v rannom vysielaní, konkrétne v relácii Raňajojky.
Na tieto časy si spomína s nostalgickým úsmevom, pretože hoci bol vo svojom remesle zručný už v tej dobe, teraz vidí, aké mal nedostatky. „Spomínam si aj na to, že aj napriek tej profesionalite a snahe robiť všetko na 100 percent ešte niektoré procesy neboli udomácnené. Myslím tým prácu v štúdiu a podobne. Bolo veľa vecí, ktoré sa ľudia museli naučiť. Aj my ako aktéri sme sa ich museli naučiť. Jedna vec je rádio, druhá vec je pracovať v televízii. Ale bola to veľmi interesantná a naplňujúca práca,“ zaspomínal si na svoje začiatky v JOJke.

Marcel niekoľko rokov moderoval aj šou Česko Slovensko má talent, ktorú uvádzal vo dvojici so svojím kolegom z rádia – s Milanom Zimnýkovalom. Táto skúsenosť mu podľa jeho slov dala do života naozaj veľa skúseností i zážitkov. „Talent je fantastický, lebo je veľmi intenzívny na pomerne dlhej ploche. Naozaj sa veľa robí, stretávaš ľudí z celého Česka a Slovenska. Stretávaš ľudí, ktorí sú extrémne talentovaní, ľudia, ktorí ovládajú veci, ktoré vyvolávajú úsmev. Potom stretneš kopu šialencov, kopu ľudí, ktorí si robia srandu tak trošku sami zo seba a skúšajú to aj z poroty. Je tam aj veľa nečakaných vecí...je to skrátka tak nabité obdobie, že na to sa nedá zabudnúť,“ povedal Forgáč.

Zdroj: TV JOJ

​Najväčšou srdcovkou je však pre moderátora relácia Inkognito. Blízka mu je svojou dramaturgiou, ale aj tým, že v nej pracuje so svojimi dobrými priateľmi – s Mišom Hudákom, s Čekym či so Šokom. Navyše, túto reláciu považuje za zhodnotenie všetkých svojich skúseností. Mnohí si totiž ešte stále myslia, že s kolegami dopredu poznajú profesie hostí i meno tajného hosťa a tak majú vopred presne pripravené, čo povedia. Nie je to však pravda. „Inkognito pre mňa znamená tvorbu tu a teraz na mieste. Je to zúročenie všetkého, čo človek vie a čo sa naučil za celý život a čo má v hlave. Je obdivuhodná neuveriteľná rýchlosť mojich kolegov, ako dokážu spracovávať myšlienky. Je to tvorivá rieka, ktorá tam tečie, pretože na to sa scenár nedá pripraviť. Na to, čo sa tam bude diať a ako bude meandrovať celá tá rieka, to je bez šance sa na to pripraviť. A to je na tom perfektné. Z môjho pohľadu a z hľadiska televíznych formátov je toto vrchol moderátorskej práce,“ dodal s úsmevom.