Úprimné priznanie: Neuveríte, čo pre Hanu Zavřelovú Gallovú znamená JOJka!

JOJka v marci oslavuje 20 rokov a naše tváre si s nami zaspomínali na svoje začiatky na jej obrazovkách. Od úvodu vysielania televízie je tu s vami aj moderátorka spravodajstva Hana Zavřelová Gallová. Ako hodnotí uplynulé dve desiatky rokov?

Moderátorka Hana Zavřelová Gallová pracuje v televízii JOJ od jej úplných začiatkov a má v súvislosti so svojou prácou naozaj množstvo spomienok. Dlhé roky je neoddeliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva. A jej kariéra sa začínala práve v JOJke, v ktorej pracuje od svojich dvadsiatich rokov. Číslo 20 je aj pre ňu výrazným míľnikom. "Pre mňa boli začiatky veľmi krásne. Televízia bola plná ľudí, ktorí chceli niečo dokázať, bolo tam plno výziev. Tá emócia, keď si spomeniem na to, aké to bolo, je stále silná," vyjadrila sa pre joj.sk. V televízií sa našla v tom čase partia ľudí, ktorá si sadla nielen po pracovnej, ale aj ľudskej stránke. "Ja som zažila, že my sme chodili do práce aj, keď sme nemali službu. Hľadali sme si zámienky, aby sme boli spolu," priznala v rozhovore. S kolegami si skutočne sadli a ani dnes tomu nie je inak, množstvo tvári, ktoré na JOJke začínali, v nej aj zostalo. Výnimkou nie je ani Hanka, ktorá si tam našla dokonca manžela!

Zdroj: TV JOJ

V súkromí sa naplno venuje práve manželovi Adamovi, ktorý je taktiež jej kolega zo spravodajstva, a dvom synčekom – Matúškovi a Kubkovi. Dvadsať rokov teda nebolo výrazným míľnikom len pre našu televíziu, ale aj pre samotnú Hanku. "Stihla som sa vydať za kolegu a porodiť dve deti, sme vlastne taká jojkárska família. Už je to také naše domáce prostredie," ozrejmila s úsmevom sympatická moderátorka správ pre joj.sk! 

Sledujte Noviny s Hanou Zavřelovou Gallovou cez pracovné dni o 12:00 a 17:00 na JOJke!