- 10.02.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Dezert: Zabrumkáme do lesa
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Potrebujeme:
300 g čokolády
120 g maslo
190 g cukor
100 g múka
4 vajíčka
Pomarančová kôra
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Predhrejeme si trúbu na 160 stupňov. Maslo roztopíme vo vodnom kúpeľni a pridáme čokoládu. Vajíčka vymiešame s cukrom, primiešame čokoládovú zmes a preosiatu múku. Premiešame cukrárenským lízatkom. Do plechu dáme papier a vylejeme zmes. (môžeme pridať kúsky čokolády) Pečieme 30 min na 150 -160 stupňov Celzia. Na záver pridáme na rozohriatu panvicu čerstvé lesné ovocie (maliny, čučoriedky, ríbezle, prípadne černice) pridáme cukor a miešame. Dozdobíme mätou a šľahačkou.
- 10.02.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!