-
26.10.2014 - 07:00
Ako správne pripraviť lososa? Náš šéfkuchár vás to naučí!
Jeho tipy a triky zaručene využijete vo vašej kuchyni.
Losos je momentálne čoraz používanejšou rybou v slovenských kuchyniach. Ľudia si čoraz viac obľúbili tradičnú japonskú pochúťku sushi a doma si pripravujú lososa na grile, zapekaného aj vysmážaného. Náš kuchár Gabo Kocák vás naučí, ako ho pripraviť čo najlepšie. „Ja ryby, či už je to losos alebo iná morská ryba, zo zásady pečiem vždy iba z jednej strany,“ prezrádza zásadnú podmienku správnej úpravy populárneho lososa. „Nezbavujte sa kože, iba ju narežte na troch miestach. To preto, aby sa ten tuk spiekol. Opekáme lososa práve z tej strany, z ktorej má kožu,“ dodáva Gabo.
Jeho ďalšie tipy a triky nájdete v archíve, kde na vás čaká najnovšia epizóda 15 min. kuchár! Sledujte nás opäť v nedeľu o 17:15 na JOJke!
- 26.10.2014 - 07:00
Nemáte poruke portské víno? Vyrobte si ho doma za pár sekúnd!
Evelyn zdolala aj profi kuchára: Gabo chcel pre záchvaty smiechu zastaviť nakrúcanie!
Už ako malé dieťa sa nebál ostrých hračiek: Prachař sa v kuchyni najradšej zabáva s nožmi!
Mäso po záruke či kuchárova pomsta: Junior a Marcel o pohromách slovenskej gastronómie!