- 27.02.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Dezert: Na medzistupni víťazov
Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!
Suroviny:
hladká múka 5 lyžíc, vajcia 6 ks, riccotta 500 g, broskyne 300 g, práškový cukor, soľ, sóda, mliečna a biela čokoláda, maslo 200 g, kypriaci prášok
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
V miske vyšľaháme zvlášť bielka na sneh a žĺtka do ktorých pridávame kryštálový cukor, múku, maslo, kypriaci prášok a sódu. Primiešame bielka a cesto upečieme. Na panvici skaramelizujeme broskyne s práčkovým cukrom a vymixujeme. Polovicu pyré zmiešame s riccotou a polovicu pripravíme na výdaj.
- 27.02.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Julka si v kuchyni Bez servítky poriadne „ZAVARÍ": Ako bude ZACHRAŇOVAŤ ocukrované mäso?
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom