- 16.04.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Dezert: Šarlátové jazierko
Potrebujeme:
· Jahody 1 kg
· Limetka1 kg
· Cukor 200 g
· Biela čokoláda
· Smotana 200 g
· Mandľové lupienky 150 g
· Múka 150 g
· Jedlé kvety 1 bal
· Maslo 150 g
· Mäta 50 g
Bez servítky
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Jahody nakrájame na malé kúsky a pridáme kandizovanú limetkovú kôru, mätu, limetkovú šťavu a prevaríme na pár sekúnd a necháme vychladnúť. Bielu čokoládu roztopíme s tretinou smotany a primiešame do vyšľahanej smotany. Múku s mandľami a cukrom spojíme a pečieme na 180 stupňoch cca 5 min a postupne rozbíjame polievkovou lyžicou
- 16.04.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Bravčová panenka na divoko so šípkovou omáčkou, tekvicovými lievancami a glazovaným kelom
Rybia krémová polievka s lososom a knedličkami s krevetami
Pomarančový smotanový koláčik s karamelizovanými mandľami
Večer u Beáty vrcholí, keď sa ALENA zdvihne od stola: PREČO chce nadobro OPUSTIŤ súťaž?!