- 28.04.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
Hlavné jedlo: Voda čo ma drží nad vodou
Pripravte si u vás recept z Bez servítky!
Potrebujeme:
cesnak
kapor - vykostené filety
brokolica - romanesco
petržlen
mrkva
varené zemiaky
kôpor
reďkovka
koreniny, soľ
grécky jogurt
majonéza
olivový olej
Jaro Slávik v Bez servítky
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Uvaríme zemiaky v šupke. Dáme si jednu dávku majonézy, dve dávky jogurtu. Tým budeme ochucovať zemiaky. Nakrájame zeleninu. Filety z pstruha vložíme do nálievky - olej, koreniny, rasca. Tam dáme marinovať aj zeleninu, ktorá sa bude piecť s rybou. Na plech dáme plátok ryby, vedľa plátok zeleniny (romanesco brokolicu uvaríme, nepečieme v rúre s rybou), a takto pečieme na 180 stupňov cca pol hodinu.
- 28.04.2025 - 18:45
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Jedlo
Zubáč s batátovým pyré a omáčkou zo špenátu a sušených paradajok
Kapustnica s údeným mäsom a klobásou
Opitý Izidor v tvare šiltovky
Posledný diel Bez servítky plný emócií a plaču: Čo doženie JULKU a MIŇA až k slzám?!