-
05.05.2025 - 01:00
- ·
- Autor redakcia/AB
TOTO je poriadny bizár: Jeden z najznámejších dezertov s paradajkami a bazalkou?!
Nový týždeň v Bez servítky prinesie tradičné talianske chute, ale aj niečo úplne nečakané!
Bez servítky
Zdroj fotky TV JOJ
Na úvod týždňa v Bez servítky uvidíme rodeného Taliana, ktorý prechodne žije na Slovensku a v Taliansku. V Banskej Bystrici si otvoril reštauráciu, ktorá robí unikátne domáce cestoviny. Keďže talianske jedlá miluje celé Slovensko, čakajte poriadnu dávku inšpirácie na joj.sk.
Bez servítky s netradičným dezertom
Michal Langone pripraví pre hostí luxusné a poriadne netradičné menu. Predjedlom bude vzácna hľuzovka, ako hlavný chod čakajte hovädziu roštenku. Po týchto jedlách by si určite každý dal niečo poriadne sladké. Panna cotta by to mohla splniť, v takejto verzii ju však určite nepoznáte!
Kuchár do nej pridá paradajky aj bazalku. Súčasťou budú aj na slano restované píniové oriešky. Môže sa vám to zdať celé ako poriadny bizár. "Bazalka do panna cotty môže byť riskantná, ale verím tomu, čo robím," prezradí Michal. Hostia budú nielen milo prekvapení, ale aj nadšení z lahodnej chuti!
Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY!
Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!
- 05.05.2025 - 01:00
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Bez servítky
Bez servítky
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Plnené kapustové listy
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou