Hlavné jedlo: Odletelo zo strúhadla na lúku

Hlavné jedlo: Odletelo zo strúhadla na lúku

Hlavné jedlo: Odletelo zo strúhadla na lúku

Pripravte si u vás recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

hovädzia roštenka
kryštálový cukor
soľ / korenie
demi-glace
šalotka
portské víno
zemiaky
olivový olej
baby mrkva
mikrobylinky
foie gras
hľuzovka

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Hovädziu roštenku namarinovanú v cukre a soli, omáčku s demiglaz a vínom, uvarené zemiaky, mrazenú foia gras. Restovanie roštenky cca 10 min. Našľaháme uvarené zemiaky s olivovým olejom. K tomu opečieme baby mrkvu na panvičke.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať