-
04.06.2025 - 02:22
- ·
- Autor redakcia/AB
Z polievky rovno do koláča? V Bez servítky ochutnajú dezert, aký tu ešte nebol!
Bez servítky nám opäť ukáže, ako sa tradičná surovina z našich končín dá použiť poriadne netradičným spôsobom!
Bez servítky
Zdroj fotky TV JOJ
V stredu v kuchyni v Bez servítky uvidíte Patrika Šimona, ktorý je profesionálnym šéfkuchárom. Rád experimentuje s poriadne netradičnými surovinami. Iné, tie tradičnejšie, zase prinesie v zaujímavých kombináciách, na ktoré bežný človek odvahu možno nemá.
"Najviac som pyšný na to, že som šéfkuchár v jednej reštaurácii, ktorá bola ocenená michelinskou hviezdou," prezradí v Bez servítky Patrik. Skúsenosti, ktoré rokmi praxe pozbieral teraz zúročuje pri varení. Nie je to však len varenie, čo mu ide. Ale ukáže, že talent má aj na dezerty!
Bobkový list v dezerte?
Prekvapivo do dezertu primieša bobkový list. "Chuť bobkového listu v dezerte nie je tradičná," povie. Možno ste doteraz netušili, že sa dá táto chuť preniesť aj do sladkých dezertov. V jeho sladkej bodky bude súčasťou krému. Napriek tomu, že bude posledný chod vyzerať odfkláknuto, hostia zmenia názor, keď ochutnajú!
Bez servítky
Zdroj fotky TV JOJ
Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY!
Sleduje Bez servítky na JOJke dnes o 17:50 na JOJke!
- 04.06.2025 - 02:22
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Bez servítky
Bez servítky
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Plnené kapustové listy
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou