- 15.12.2025 - 06:00
- Autor redakcia/MPR
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!
Najsladší týždeň Bez servítky štartuje vo veľkom štýle! Veselý a večne dobre naladený pekár Jozef Lukáč alias Ďoďo, známy svojim odzbrojujúcim humorom a láskou k remeslu, prinesie do kuchyne nielen dobrú energiu, ale aj dezert, ktorý všetkým doslova vyrazí dych.
Hneď v prvý deň „pekárskeho“ týždňa sa JOJkárska kuchyňa premení na sladké kráľovstvo. Jozef Lukáč alias Ďoďo, obľúbený pekár, ktorého sledujú tisíce nadšencov pečenia, opäť dokáže, že úsmev a dobrá nálada sú základom každého vydareného jedla. A keď sa spojí jeho energia s precíznosťou, výsledok je ohromujúci.
Vynovená klasika
Dezert, ktorý tento večer pripraví, má na Slovensku dlhú tradíciu – no Ďoďo mu vdýchne novú dušu. Moderný vzhľad, dokonale vyvážené chute, čisté línie a precízna práca s detailom spôsobia, že ostatným účastníkom „odpraskne dekel“. Niektorí dokonca priznajú, že takú sladkú bodku v Bez servítky už dávno nezažili. A aký dezert to vlastne je? Čo presne vylepšil, ako to urobil a čím všetkých ohúril? To si môžete pozrieť vo videu vyššie, kde nájdete aj tipy, ako si túto klasiku pripraviť doma.
Nový diel Bez servítky sledujte už dnes o 17:50 na JOJke.
Kto nechce čakať, epizódu si môže pozrieť aj v predstihu na JOJ play.
Premiérove časti Bez servítky sa vrátia po Novom roku!
- 15.12.2025 - 06:00
- Autor redakcia/MPR
- Tagy: Ďoďo , Jozef Lukáč , Bez servítky
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble