- 16.12.2025 - 06:00
- Autor redakcia/MPR
Julka si v kuchyni Bez servítky poriadne „ZAVARÍ": Ako bude ZACHRAŇOVAŤ ocukrované mäso?
Najmladšia súťažiaca tohto týždňa, len 23-ročná Julka, je síce študentka, ale za sporákom sa pohybuje s istotou skúsenej kuchárky. No ani jej sa nevyhne moment nepozornosti, ktorý môže celý večer obrátiť naruby.
Julka do Bez servítky priniesla mladosť, energiu a chuť zabodovať. Kuchyňa jej ide, vie sa otáčať, má dobré nápady a sladké kreatívne rukopisy. Lenže jeden drobný omyl stačí na to, aby sa ocitla v situácii, ktorú by nechcel zažiť žiadny kuchár – namiesto soli siahne po cukre. A rovno pri hlavnom jedle!
Chvíľa nepozornosti
Mäso začína byť sladké, panika stúpa a Julka sa snaží čo najrýchlejšie zachrániť situáciu. Bude to stačiť? Podarí sa jej zachrániť večer, alebo ju ocukrovaná pohroma potopí? Dramatické momenty a jej riešenia nájdete vo videu vyššie – a je sa na čo pozerať.
Celé Julkino varenie sledujte v dnešnej epizóde Bez servítky o 17.50 na JOJke.
Vopred je celá epizóda dostupná na JOJ play, kde si môžete pozrieť nové časti skôr než ostatní.
A nezabúdajte – po Novom roku pokračujeme s čerstvými premiérami, o ktorých vás budeme včas informovať.
- 16.12.2025 - 06:00
- Autor redakcia/MPR
- Tagy: Bez servítky
Bez servítky
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!