-
11.02.2021 - 00:00
Dezert: Aj tak sa dá ...
Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.
Ingrediencie:
- 900 g konzervovaného cíceru
- 300 g horkej čokolády
- 100 g cukru
- 4 ks vajec
- 100 g masla
- 1 bal. prášok do pečiva
Postup:
- čokoládu s maslom roztopíme vo vodnom kúpeli
- cícer zlejeme z vody a vymixujeme do mäkka
- pridáme zvyšné ingrediencie vrátane roztopenej čokolády
- všetko spolu zmiešame
- pečieme v rúre na 200°C cca 30 minút
- následne stiahneme teplotu na 190°C a pečieme ešte 15 minút
Dezert podávame s lesnou zmesou s karpatským brandy a so šľahačkou.
- 11.02.2021 - 00:00
- ·
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
dnes o 17:50
Súvisiaci obsah
Plnené kapustové listy
Bez servítky
•
Pred 9 hodinami
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Bez servítky
•
Pred 9 hodinami
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou
Bez servítky
•
Pred 9 hodinami
Róbertove menu spôsobí OŠIAĽ: Silvia v STRACHU o manžela, skončí Ernest na POHOTOVOSTI?!
Bez servítky
•
Pred 20 hodinami