- 13.04.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Nebíčko v ústach
Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.
Ingrediencie:
1x kúpený korpus
50 g panna cotta v prášku
400 g sladký lieskový krém
Čerstvé maliny a černice
Postup:
Panna cottu pridáme do 6 dcl vriaceho mlieka a varíme do zhustnutia. Nalejeme rovnomerne na korpus a necháme vychladnúť. Následne si roztopíme v mikrovlnnej rúre sladký lieskový krém, ktorý rovnomerne rozotrieme na pripravenom korpuse s pannacottou. Ozdobíme malinami a černicami a necháme vychladnúť
- 13.04.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Pečená plnka s hruškovými variáciami
Karlovarský knedlík, kapusta, lokša a kačacie prsia
Lieskovcový rez
Julka si v kuchyni Bez servítky poriadne „ZAVARÍ": Ako bude ZACHRAŇOVAŤ ocukrované mäso?