- 21.04.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Medové srdiečka
Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.
Ingrediencie:
480 g hladkej múky
190 g práškového cukru
90 g masla
Dve vajcia
Jeden žĺtok
Tri lyžice medu
Jedna lyžica sódy bikarbóny
Dva vanilkové pudingy
Jeden liter mlieka
Trochu cukru
Dve šlahačky
Jedna lyžica salka caramel
Práškový cukor
Postup:
Všetky ingrediencie dáme do misky a vytvoríme cesto, ktoré rozvalkáme a vykrojíme srdiečka. Pečieme pri 220 stupňoch Celzia. Uvaríme pudding, ten po vychladnutí pridáme spolu s maslom, šľahačkou a lyžicou karamelového salka. Túto zmes nanesieme na srdiečka. Srdiečka prikryjeme druhým srdiečkami a posypeme práškovým cukrom.
- 21.04.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Pečená plnka s hruškovými variáciami
Karlovarský knedlík, kapusta, lokša a kačacie prsia
Lieskovcový rez
Julka si v kuchyni Bez servítky poriadne „ZAVARÍ": Ako bude ZACHRAŇOVAŤ ocukrované mäso?