- 26.05.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Špaldové palacinky
Vyskúšajte si pripraviť túto pochúťku v pohodlí domova.
Ingrediencie:
10 PL špaldová múka hladká
2 PL kakao
1 ks vanilkový cukor
500 ml mlieko bez laktózy
2 ks vajcia
Štipka soli
Plnka:
1 balenie mascarpone bez laktózy
3 ks vanilkový cukor
10 ks jahody
1 balenie jahodový sorbet
Postup:
Do misky si pripravíme cesto zmiešaním múky, kakaa, vajíčok vanilkového cukru a mlieka a necháme chvíľu odstáť. Zohrejeme si panvicu a pierkom potrieme olejom a osmažíme z oboch strán cca 2 min. Hotové palacinky potrieme zarobeným mascarpone s vanilkovým cukrom, zrolujeme a podávame s jahodami a jahodovým sorbetom.
- 26.05.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
Plnené kapustové listy & Zemplínsky koláč
Pstruh na bylinkách s pečenými zemiakmi, hráškovým pyré a krémom z pečeného cesnaku
Makový mousse s bielou čokoládou a slivkovým vínovým vkladom
Známy pekár ĎOĎO otvorí týždeň úžasným dezertom: POZRITE sa, ako si spraviť túto KLASIKU aj doma!