-
01.09.2021 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
Pozrite sa s nami do zákulisia kuchárskej šou Bez servítky!
Jeden diel Bez servítky na obrazovkách TV JOJ trvá v priemere hodinu, výroba takejto šou je však oveľa zložitejšia. Začína sa už ráno, varenie trvá dve a pol až tri hodiny, okrem toho sa robia ďalšie materiály potrebné do epizódy. Zvyčajne okolo tretej hodiny prichádzajú do hostiteľovho bytu či domu na večeru hostia. „Za jedným dielom relácie Bez servítky stojí približne 96 hodín práce,“ povedal nám hlavný režisér projektu Tomáš Eibner. Po samotnom nakrúcaní ešte prebieha strih relácie, písanie a načítavanie komentárov, úprava zvuku, grafiky, čo sú ďalšie desiatky hodín práce na každom jednom diele.
Zdroj fotky TV JOJ
Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!
- 01.09.2021 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
- ·
- Tagy: Bez servítky
Bez servítky
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Plnené kapustové listy
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou