- 09.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Brigite Bardot
Vyskúšajte si pripraviť tento recept u vás doma.
Ingrediencie:
Maslové sušienky biele
Maslové sušienky kakaové
3 kyslé smotany
Práškový cukor
Smotana na šľahanie
Čerešne na ozdobu
Listy mäty na ozdobu
Zdroj fotky
TV JOJ
Postup:
Na plech ukladáme kakaové keksy. Zmiešame kyslé smotany s práškovým cukrom a natrieme tenkú vrstvu na keksy. Potom dávame biele maslové keksy a opäť potrieme smotanou s cukrom. Takto vrstvime až po okraj plechu. Posledná vrstva je smotanová a posypeme ju kakaom. Hotový zákusok dáme do chladu na 4 hodiny. Vyšľaháme smotanu na šľahanie s práškovým cukrom a pridáme na tanieri k rezu dezertu a dozdobíme čerešnou a mätou.
- 09.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble