- 16.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Z polievky rovno do čokolády
Pripravte si doma menu podľa Sofie.
Ingrediencie:
2x konzerva fazula červená
200 g cukor trstinový
1x balík kakao
250 g masla
1/2 lyžičky prášku na pečenie
5x vajce
Postup:
Rúru si predhrejeme na 220 stupňov a začíname robiť brownies: zmiešame všetky suroviny a neskôr vylejeme na plech. Môžeme dozdobiť malinami. Pečieme cca 15 minút.
- 16.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble