- 21.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Na stopke a na široko
Pripravte si doma recept podľa Silvie Hanzovej
Ingrediencie:
4 kyslé smotany,
12 lyžíc práškového cukru,
kakao,
rum,
piškóty,
maliny mrazené
Zdroj fotky
TV JOJ
Postup:
Z malín si urobím redukciu a necháme vychladnúť. Do pohárov si dáme piškóty, na ne navrstvíme redukciu z malín, vymiešame si z 2 smotán, 6 lyžíc cukru a trochu rumu krém, navrstvíme, na biele poschodie si zasa navrstvíme piškóty, na ne malinovú redukciu, zamiešame 2 kyslé smotany s 3 lyžicami kakaa a 3 práškového cukru, navrstvíme na piškóty, necháme v chlade stuhnúť a pred podávaním dozdobíme.
- 21.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble