- 30.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
Dezert: Miestny nektár za hektár
Vyskúšajte doma recepty podľa Ingrid Letifi.
Ingrediencie:
Tvaroh
Kyslá smotana
Vanilkový cukor
Škorica
Marhule
Marhuľový nektár
Mäta
Zdroj fotky TV JOJ
Postup:
Marhule očistíme a nakrájame. Zmiešame tvaroh so smotanou a vanilkovým cukrom. Pridáme marhule a vymixujeme, dochutíme škoricou a nektárom. Do pohárov poukladáme piškóty, prelejeme nektárom. Navrstvíme pripravenú zmes a ozdobíme mätou.
- 30.09.2021 - 00:00
- Autor redakcia/AB
- Tagy: Dezerty
Bez servítky
NAJSLADŠÍ týždeň roka v relácii Bez servítky: Do kuchyne prichádzajú najznámejší PEKÁRI Slovenska!
Sous-vide kačacie prsia, zemiakovo-batátové pyré a višňová omáčka s čokoládou
Carpaccio z pečenej cvikly s krémom z kozieho syra
Panna cotta s malinovým coulis a crumble